top of page
Lillvet Tampere avajaiset (9415) - Valokuvaaja Mirella Ruotsalainen.jpg

Meille töihin?

Tällä hetkellä haemme huumorintajuisia, reippaita ja motivoituneita eläinlääkäreitä Lillvet Tampereelle. Lillvet Tampere on auki arkisin 8-20 ja lauantaisin 9-17. Työskentelemme kolmessa vuorossa.

 

Tarjoamme erinomaiset työkalut, hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi sekä osaavien kollegoiden ja tiimin tuen.

Tule siis sinäkin osaksi mahtavaa tiimiämme!

 

Lillvet on jatkuvasti kehittyvä ja edistyksellinen yksityinen suomalainen perheyritys. Eläinlääkäriasemamme sijaitsevat Kangasalla, Seinäjoella ja Tampereella. Palveluksessamme on kymmenen eläinlääkäriä ja hoitajina, asiakaspalvelussa sekä esimiestehtävissä työskentelee 12 henkilöä.

Paikka täytetään heti huipputyyppien löydyttyä, eli laita hakemuksesi meille pian ja tule osaksi mahtavaa tiimiämme.

Hakemukset ja lisätietoja rekry@lillvet.fi

Eläinlääkäri

Haemme myös huumorintajuisia, reippaita ja motivoituneita eläinlääkäreitä Lillvet Tampereen klinikalle.

Tarjoamme sinulle erinomaiset työkalut, kannustavan palkkauksen, mahtavat mahdollisuudet kehittää ammattiosaamistasi sekä osaavien kollegoiden ja tiimin tuen.

TILA JA TYÖKALUT

Työpaikkasi sijaitsee erinomaisella paikalla Messukeskusta vastapäätä Tampereella. Upeat uudet toimitilamme mahdollistavat tehokkaan ja miellyttävän työn potilastyön parissa. Klinikkamme on hyvin varusteltu ja käytössäsi on muun muassa:

 • Kattava in-house labra

 • Tuplaleikkaussali inhalaatioanestesialla

 • Suora digiröntgen

 • Korkeatasoinen ultraäänilaite

 • Hammasporayksikköt ja -röntgen.

Mikäli sinulla on erikoisosaamista, hankimme mielellämme tarvittavaa laitteistoa mahdollistamaan työsi.

 

PALKKAUS

Tarjoamme Sinulle työsuhdetta joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana, valintasi mukaan. Provisiopalkkauksemme on erittäin kannustava ja tarjoamme myös takuupalkan palkkasuhteessa oleville eläinlääkäreille.

Muita etuja ovat:

 • palkallista koulutusta vuosittain

 • laajennettu tapaturmavakuutus

 • e-passi

 • mahtavat työkaverit

JATKOKOULUTUS JA MENTOROINTI

Kannustamme ja tuemme henkilöstöämme jatkuvaan kouluttautumiseen. Lillvetin palkansaajana tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkokouluttautua kansainvälisessä ESAVS-ohjelmassa. Koulutusohjelma koostuu omien alojensa kärkiosaajien luennoista ja käytännönopetuksesta. Mikäli haluat kouluttautua jossain muussa ohjelmassa, tuemme myös niitä.

 

Vastavalmistuneet eläinlääkärit tarvitsevat usein ohjausta ja tukea työuransa alkutaipaleella. Tullessasi meille töihin tarjoamme sinulle mahdollisuuden suunnitella mentorisi kanssa lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteistasi, ja sitä minkälaista tukea toivot mentoriltasi. Mentorisi on myös tarvittaessa päivittäisenä tukena eri toimenpiteissä.

Klinikkamme on auki arkisin 8-20 ja lauantaisin 9-17. Työskentelemme kolmessa vuorossa joiden puitteissa voit joustavasti määritellä työaikasi. Työaika on 40 h viikossa, mutta halutessasi voit myös tehdä lyhyempää työviikkoa.

Lillvet Kangasala - kuvaaja Mirella Ruotsalainen (0408).jpg

Harjoitteluun?

Esim. Klinikkaeläinhoitaja

Klinikoillamme on jatkuvasti alan harjoittelijoita työskentelemässä ja oppimassa. Harjoittelupaikkamme ovat haluttuja ja harjoittelijat viihtyvät meillä, sillä haluamme opiskelijoiden oppivan laajasti klinikan työt sekä laitteistot. Meillä onnistuu myös näyttötutkintojen antaminen.

 

Mikäli olet etsimässä alan harjoittelupaikkaa (klinikkaeläinhoitaja), voit kysyä vapaita paikkoja sähköpostitse tai lomakkeen kautta.

Huom! Tällä hetkellä oppisopimuspaikkamme ovat täynnä molemmissa toimipisteissä!

Lillvet Tampere (9217) - Valokuvaaja Mirella Ruotsalainen-Edit.jpg
 • Facebook
 • Instagram
bottom of page