top of page

Meille töihin?

Tällä hetkellä haemme huumorintajuisia, reippaita ja motivoituneita eläinlääkäreitä Kangasalle sekä vuoden vaihteessa avautuvalle, uudelle Lillvet Tampereen klinikalle.

 

Tarjoamme sinulle erinomaiset työkalut, kannustavan palkkauksen, mahtavat mahdollisuudet kehittää ammattiosaamistasi sekä osaavien kollegoiden ja tiimin tuen.

TILA JA TYÖKALUT

Kangasalla työpaikkasi sijaitsee hyvällä paikalla Kangasalan keskustassa, täysin remontoiduissa toimitiloissa, jotka mahdollistavat tehokkaan ja miellyttävän potilastyön. Kangasalan klinikalla työskentelee 2-3 eläinlääkäriä ja 3-5 ammattitaitosta klinikkaeläinhoitajaa.

Tampereella työpaikkasi on erinomaisella paikalla Pirkkahallia vastapäätä. Klinikka valmistuu tammikuussa 2023 ja se on täysin modernia eläinlääkintää varten suunniteltu. 520 neliömetrin klinikallamme voi tulevaisuudessa työskennellä noin 6 eläinlääkäriä sekä 14 klinikkaeläinhoitajaa ja asiakapalveluhenkilöä.  

Klinikoillamme

 

Klinikkamme ovat hyvin varusteltuja.

 

Käytössäsi on muun muassa:

 • Kattava in-house labra, 

 • Tupla leikkaussali inhalaatioanestesialla

 • Suoradigiröntgen

 • Korkeatasoinen ultraäänilaite

 • Hammasporayksikkö ja -röntgen

 

Mikäli sinulla on erikoisosaamista, hankimme mielellämme tarvittavaa laitteistoa mahdollistamaan työsi.

 

Palkkaus

 

Tarjoamme Sinulle työsuhdetta joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana, valintasi mukaan. Provisiopalkkauksemme on erittäin kannustava ja tarjoamme myös takuupalkan palkkasuhteessa oleville eläinlääkäreille.

Muita etuja ovat:

 • palkallista kansainvälistä koulutusta vuosittain

 • laajennettu tapaturmavakuutus,

 • e-passi sekä

 • mahtavat työkaverit

Lillvet Kangasala - kuvaaja Mirella Ruotsalainen (0536).jpg

Tule siis sinäkin osaksi mahtavaa tiimiämme!

 

Lillvet on jatkuvasti kehittyvä ja edistyksellinen yksityinen suomalainen perheyritys. Eläinlääkäriasemamme sijaitsevat Kangasalla, Seinäjoella ja Tampereella. Palveluksessamme on tällä hetkellä kuusi eläinlääkäriä, hoitajina, asiakaspalvelussa ja esimiestehtävissä työskentelee noin 10 henkilöä.

 

Jos tunnistit itsesi, niin hae osaksi meidän tiimiä!

Hakemukset ja lisätietoja rekry@lillvet.fi

Lillvet Kangasala - kuvaaja Mirella Ruotsalainen (0408).jpg

Jatkokoulutus ja mentorointi

 

Kannustamme ja tuemme henkilöstöämme jatkuvaan kouluttautumiseen. Lillvetin palkansaajana tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkokouluttautua kansainvälisessä ESAVS-ohjelmassa. Koulutusohjelma koostuu omien alojensa kärkiosaajien luennoista ja käytännönopetuksesta. Mikäli haluat kouluttautua jossain muussa ohjelmassa, tuemme myös niitä.

 

Vastavalmistuneet eläinlääkärit tarvitsevat usein ohjausta ja tukea työuransa alkutaipaleella. Tullessasi meille töihin tarjoamme sinulle mahdollisuuden suunnitella mentorisi kanssa lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteistasi, ja sitä minkälaista tukea toivot mentoriltasi. Mentorisi on myös tarvittaessa päivittäisenä tukena eri toimenpiteissä.

 

Klinikkamme on auki arkisin 8-20 ja lauantaisin 9-16. Työskentelemme kahdessa vuorossa joiden puitteissa voit joustavasti määritellä työaikasi. Työaika on 40 h viikossa, mutta halutessasi voit myös tehdä lyhyempää työviikkoa.

Harjoitteluun?

Esim. Klinikkaeläinhoitaja

Klinikoillamme on jatkuvasti alan harjoittelijoita työskentelemässä ja oppimassa. Harjoittelupaikkamme ovat haluttuja ja harjoittelijat viihtyvät meillä, sillä haluamme opiskelijoiden oppivan laajasti klinikan työt sekä laitteistot. Meillä onnistuu myös näyttötutkintojen antaminen.

 

Mikäli olet etsimässä alan harjoittelupaikkaa (klinikkaeläinhoitaja), voit kysyä vapaita paikkoja sähköpostitse tai lomakkeen kautta.

Huom! Tällä hetkellä oppisopimuspaikkamme ovat täynnä molemmissa toimipisteissä!

lillvet_kuosi2_2023-01.jpg
 • Facebook
 • Instagram
bottom of page