Arvomme

Miten me Lillvetissä palvelemme sinua?

 

LÄHELLÄSI

Te asiakkaamme olette keskiössä ja kohtaamme teidät aidosti.

MIELLYTTÄVÄ KOKEMUS

Jokaiselle asiakkaallemme tilanteesta riippumatta.

KUTSUMUS

Olemme kutsumusammatissa ja hoidamme eläimiä empatialla.

LAADUKAS

pyrimme aina parhaaseen hoitoon, kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja laitteitamme.

 

MAHTAVA TIIMI

Rento iloinen asenne joka saa virtaa positiivisesta työyhteisöstämme. Tutustu meihin alta!

Lillvet tiimi

Ketkä ovat eläimesi lähellä?

Lillvet Kangasala - kuvaaja Mirella Ruotsalainen (0054).jpg

Jukka

Toimitusjohtaja ja johtava eläinlääkäri(Kangasala & Seinäjoki)

Valmistuin laillistetuksi eläinlääkäriksi Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2007. Valmistumisen jälkeen toimin kunnaneläinlääkärin sijaisena Seinäjoen seudulla. Pieneläinten hoidossa olen jatkokouluttautunut mm. koirien ja kissojen hammashoitoon. Tällä hetkellä opiskelen lisää kardiologiasta ja erityisenä mielenkiinnonkohteenani on myös pehmytkudoskirurgia. Oman vastaanoton, Lillvetin, avasin Ilmajoelle syksyllä 2009 josta olemme laajentaneet toimintaa ensiksi Seinäjoelle ja sitten Kangasalle.

Kasvatustyöni keskikokoisten villakoirien parissa alkoi vuonna 1994, sittemmin alkoi myös italianvinttikoirien kasvatus. Villakoira kasvatus on jäänyt mutta uutena rotuna on tullut rhodesiankoira. Näiden rotujen parissa menestyksekäs työ on tuottanut tulosta - kasvateista löytyy mm. useita maailman, Euroopan ja Suomen voittajia. Ansiokkaasta kasvatustyöstä minulle on myönnetty myös kaksi Vuolasvirta palkintoa: villakoirille vuonna 2006 ja italianvinttikoirille vuonna 2013. Suomen koirankasvattajat ry myönsi minulle arvostetun kasvattajapalkinnon vuonna 2018. Olen myös ulkomuototuomari.


Eläinlääkärin työn sekä koirien kasvatuksen lisäksi harrastan ratsastusta, jonka parissa valmentaudun aktiivisesti.

Sini

Eläinlääkäri, Seinäjoki

Valmistuin laillistetuksi eläinlääkäriksi Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2008. Valmistumiseni jälkeen olen tehnyt pieneläinpraktiikkaa Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjois-Savossa. Kesästä 2015 alkaen olen ottanut potilaita vastaan Seinäjoen Lillvetissä.


Vapaa-aikani kuluu perheeni ja koirieni (kasvatan lapinporokoiria) parissa, lisäksi yritän ehtiä harrastaa liikuntaa.

sini.jpg
helja.jpg

Heljä

Eläinlääkäri, Seinäjoki

Praktiikka oikeudet sain vuonna 2019 ja valmistuin eläinlääkäriksi vuonna 2021 Helsingin yliopistosta. Aloitin Lillvetin Seinäjoen tiimissä syksyllä 2021. Tätä ennen olen työskennellyt pääosin päivystävänä eläinlääkärinä eri pieneläinsairaaloissa.

 

Tällä hetkellä alalla minua kiinnostaa laajasti yleispraktiikka, akuuttihoito, kirurgia sekä anestesia, mutta tulevaisuus tulee näyttämään mihin lähden erikoistumaan.


Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu kahden toyvillakoiran lisäksi metsästys hirvikoirilla, ulkona liikkuminen sekä erilaiset käsityöt.

Teija

Klinikkaeläinhoitaja, toimipistevastaava, Seinäjoki

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2015 koulutuskeskus Salpauksesta. Lillvetissä olen ollut alkuvuodesta 2016 alkaen. Aiemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja, mutta eläimet ovat aina olleet minulle tärkeitä, joten vaihdoin niiden pariin. Vastaan  Seinäjoen lähi-esimiehenä työssäni toimipisteen käytännön toimivuudesta. 


Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä, lukea sekä tehdä käsitöitä.

teija.jpg
katriina.jpg

Katriina

Klinikkaeläinhoitaja, Seinäjoki

Olen kuulunut Lillvetin tiimiin keväästä 2019. Tein opiskelujeni harjoittelujakson Lillvetissä ja hyväksytyn ammattitutkinnon näytön annoin joulukuussa 2019. Jatkoin siitä suoraan työskentelyä klinikkaeläinhoitajana. 


Kotoa löytyy reipas nuori saksanpaimenkoira vapaa-ajalle kaveriksi.

Ella

Klinikkaeläinhoitaja, Seinäjoki

Olen aloittanut työharjoittelun Lillvetissä loppukesästä 2020. Ammattiin valmistuin maaliskuun lopussa 2021 ja jäinkin siitä suoraan Lillvetille töihin.

 

Mielekkäimmiksi työtehtäviksi sanoisin erilaiset röntgenkuvaukset ja kasvokkain tapahtuva asiakaspalvelu.

 

Kotona aika menee kahden pomeranian uroksen, shih tzu nartun sekä viljakäärmeen kanssa.

ella.jpg
heidi.jpg

Heidi

Klinikkaeläinhoitaja harjoittelija, Seinäjoki

Olen aloittanut klinikkaeläinhoitajan opinnot syyskuussa 2021 koulutuskeskus Sedussa. Lillvetin Seinäjoen toimipisteessä aloitin harjoitteluni lokakuussa 2021. Aikaisemmalta koulutukseltani olen lähihoitaja. Työskentely eläinten parissa on aina kiinnostanut, joten päätin lähteä opiskelemaan alaa. 

 

Vapaa-ajalla tykkään tehdä käsitöitä ja viettää aikaa ystävien kanssa. Kotoa löytyy kaksi maatiaiskissaa. 

Tiina

Eläinlääkäri, Kangasala

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2008. Tämän olen jälkeen olen tehnyt kunnan-eläinlääkärin keikkatöitä ja työskennellyt pieneläinklinikkoilla. Kiinnostuksen kohteenani ovat varsinkin kissat ja niiden terveysongelmat.

 

Minulla on salukeja ja parsoneita, joita myös kasvatan. Koirieni kanssa harrastan niille rodunomaisia lajeja, kuten mm. vinttikoirien maastojuoksukisoja ja verijäljestämistä. Lisäksi kasvatan pienimuotoisesti itämaisia lyhytkarvoja, cornish rexejä ja siamilaisia kissoja, joiden kanssa käyn myös kissanäyttelyissä.

tiina.jpg
pihlis.jpg

Pihla (a.k.a. Teppo)

Eläinlääkäri, Kangasala

Olen toiminut eläinlääkärinä vuodesta 2018 alkaen sekapraktiikassa ja tehnyt kunnaneläinlääkärin töitä Pirkanmaalla. Lillvetin tiimiin liityin syksyllä 2019 Kangasalan päähän.


Työn monipuolisuus antaa innostuksen työskennellä erilaisten eläinten parissa sekä kouluttaudun työn ohella eri osa-alueilla. Olen jatkokouluttautunut hammaskurssilla ja teen mielelläni hammashoitoja ja hammaspoistoja. Kotoa löytyy englanninspringerspanieli.

 

P.S. Pihlan sukunimi on Teppo, joka joskus aiheuttaa sekaannusta, kun asiakas odottaa miespuolista eläinlääkäriä vastaanottohuoneeseen.

Disa

Klinikkaeläinhoitaja, Kangasala

Aloitin klinikkaeläinhoitajan oppisopimusopiskelut Lillvetissä syksyllä 2019 ja valmistuin joulukuussa 2020.  Aikaisemmalta koulutukseltani olen eläintenhoitaja sekä eläintarhaeläinten hoitaja. 


Kotona vapaa-aikaan kuuluu omat lemmikit koirien, käärmeen, liskon sekä akaattikotiloiden muodossa.

Jenni

Klinikkaeläinhoitaja, Kangasala

Aloitin Lillvetin tiimissä työkokeilulla huhtikuussa 2020. Harjoittelin klinikkaeläinhoitajan hommia lääkäreiden ja muiden hoitajien opastuksella. Sen jälkeen pääsinkin kouluun syksyllä 2020, opiskelin oppisopimuksella ja valmistuin marraskuussa 2021 klinikkaeläinhoitajaksi.

Kotoa minulta löytyy koira, pari kissaa ja päikkyikäinen lapsi, joten elämästä ei puutu menoa eikä meininkiä myöskään vapaa-ajalla!

Lillvet Kangasala - kuvaaja Mirella Ruotsalainen (0121).jpg
kia.jpg

Kia

Klinikkaeläinhoitaja, toimipistevastaava, Kangasala

Olen kuulunut Lillvetin tiimiin elokuusta 2021, kun aloitin Kangasalan toimipisteessä oppisopimuksella opiskelun klinikkaeläinhoitajaksi. Valmistuin klinikkaeläinhoitajaksi maaliskuussa 2022.Olen työskennellyt kennelissä vuodesta 2008 ja tämän jälkeen itse kasvattanut espanjanvesikoiria vuodesta 2015. Tämän myötä olenkin saanut klinikalla lisätittelin kätilö.


Kotoa löytyy kolme espanjanvesikoiraa, joiden kanssa viikonloput juostaan koiranäyttelyissä.

Sanni

Klinikkaeläinhoitaja, Kangasala

Olin Lillvetissä työharjoittelussa loppuvuodesta 2021, ja työt oppisopimuskoulutuksella aloitin 2022 alkuvuodesta. Aikaisemmalta koulutukseltani olen eläintenhoitaja. Tällä hetkellä kotonani ei ole seurana lemmikkejä, mutta kissat ovat erityisesti lähellä sydäntäni.

Janneke

Hallinto, liiketoimintajohtaja

Koulutukseltani olen KTM ja olen viimeisen kahdenkymmen vuoden aikana työskennellyt useilla eri toimialoilla markkinoinnin parissa. Suhtaudun intohimoisesti brändin rakentamiseen, asiakaskokemukseen ja asiakaslähtöiseen liiketoiminnan kehittämiseen.

 

Lillvetissä vastaan liiketoiminnan ja prosessien kehittämisestä, markkinoinnista sekä kaikesta muusta, johon kenelläkään muulla ei ole aikaa. 


Perheessämme on aina ollut eläimiä ja koen että ne ovat tärkeä osa perhettämme. Eläimiä meiltä löytyykin kanoista ja lampaista koiriin ja hevosiin. Olen myös innokas koiranäyttelykävijä, crossfittaaja sekä tätiratsastaja.

Jonna

Eläinlääkäri, Kangasala

Olen valmistunut Tarton maatalousyliopistosta eläinlääkäriksi 2017. Uran alkupuolella tein kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia ympäri Suomea, mutta siirryin täysin pieneläinpraktiikkaan alkuvuodesta 2018. Ennen Lillvetin tiimiin liittymistä 2022 olen työskennellyt useammassa isossa eläinsairaalassa tehohoito-ja päivystysosastolla. Teen mielelläni yhä akuuttipotilaita ja päivystysleikkauksia.

 

Kotoa löytyy seniori-ikäinen staffordshirenbullterrieri.

jonna_lillvet2.jpg
  • Facebook
  • Instagram